rss fb
Acasă » 2016 » Septembrie » 14 » Fenomenul Messi
2:34 PM
Fenomenul Messi

Luis Enrique (Barcelona) - Messi este cel mai bun din lume indiferent de post.
 Messi a devenit primul fotbalist din istoria cupelor europene care a marcat sase hat-trick-uri si a ajuns la a 40-a sa tripla din cariera, marcate la club si la nationala.

''Messi are deplina libertate in joc si isi poate schimba pozitia cum vrea. Este cel mai bun din lume indiferent de post. Daca joaca ca nr. 9, nr. 8 sau nr. 6, el este cel mai bun din lume. Poate trimite o pasa perfectă de 40 m, poate pune balonul unde vrea. Este un fotbalist total si ar fi o prostie sa ii impunem limite. Pentru mine este cel mai bun fotbalist din toate timpurile, atat ca numar de goluri, cat si ca viziune a jocului'', a declarat antrenorul Luis Enrique dupa meciul de pe Camp Nou.

Antrenorul scotienilor Brendan Rodgers a incercat sa ramana pozitiv după acest esec dureros, cel mai sever din participarea lui Celtic in cupele europene: ''Am incercat sa inchidem spatiile, dar ei au multa calitate si viteza. Muta balonul atat de rapid, sunt cei mai buni. Vom incerca sa invatam cat mai multe din aceasta campanie a Ligii Campionilor. Nu este o rusine sa pierzi aici cu 7-0''.

Categorie: Stiri | Vizualizări: 175 | Adăugat de: Krakatau | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: