rss fb
Acasă » Arhiva intrărilor

Inter Milan – Lazio

Added by: Krakatau  /  Date: 2016-12-21
Comments 0
Meci: Italy » Seria A » Inter Milan - Lazio

Sunt drepte criticilile aduse lui Ozil?

Added by: Krakatau  /  Date: 2016-12-20
Comments 0


Dupa meciul cu Everton si cea cu City, starului lui Arsenal, Mesut Ozil au fost duse critici aspre. Desi daca privim stric statisticiile dupa Nacho el a avut cea mai buna posesie a mingii. Si totusi a pierdut mingi usoare, si a constant a refuzat sa fuga dupa minge. Dar mai ales limbajul corpului a aratat o nepasare.

Mesut Ozil

Pjanic, dupa Roma!

Added by: Krakatau  /  Date: 2016-12-16
Comments 0


Multi au fost farte dezamagiti, dupa ce Pjanic a anuntat plecarea sa de la Roma la Juventus, fanii chiar l-au numit tradator. Capitanul Romei, Totti a spus intr-un interviu, ca este foarte trist, ca pe fotbalisti de azi numai banii le intereseaza. Dar Pjanic a replicat, ca vrea titluri, si asta nu  poate obtine cu Roma. Dar lui Spalletti nu-i a parut rau de Pjanic, a explicat ca din punctul lui de vedere, Parades este un jucator mai bun si Roma nu va duce dorul de Pjanic.
 Cuvintele lui se pare ca se adeveresc, Pjanic nu se ridica la nivelul asteptatarilr, cum nu se ridica nici Higuain, parca magia din jocul lr a disparut la Juventus.

Pjanic

Cat a progresat Evertonul lui Koeman?!

Added by: Krakatau  /  Date: 2016-12-13
Comments 0


Antrenorul lui Everton, mai are foarte putin timp pentru a arata, ca a reusit sa schimbe ceva la echipa, fata de fostul antrenor, Martinez.
 Apararea a progresat intradevar, dar atacul lui Everton nu numai ca nu a progresat, dar chiar a scazut. Daca ne uitam la evolutia echipei in timpul celor doi antrenori, statisticiile sant cam la fel, desi asat vara sa investit masiv in echipa, 47 millioane .

Everton

Man United vs Tottenham

Added by: Krakatau  /  Date: 2016-12-11
Comments 0

 

Echipa lui Mourinho nu duce chiar bine in Premier League. De pe locul 5 ar trebui sa aiba meciuri castigate clar, pentru ca echipa sa prinda curaj. Ultima  confruntare cu Everton, care a fost egal, si dupa greseala copilareasca a lui Fellaini, elevii portugezului au nevoie ca si de oxigen, sa-l bata pe Tottenham.

Man United vs Tottenham

« 1 2 3 4 5 ... 147 148 »