rss fb
Acasă » Arhiva intrărilor

Newcastle – Nottingham

Added by: Krakatau  /  Date: 2016-12-30
Comments 0
Pronostic: 1

Cum se va descurca Sunderland in lipsa jucatoriilor convocati la Afcon?

Added by: Krakatau  /  Date: 2016-12-28
Comments 0

 

Jocul lui Sunderland a fost deplorabil la incseput de sezon, dar acum au revenit in forta si din 8 meciuri, de 4 ori au castigat. Ei au trecut invingatori peste Bournemouth, Hull, Watford si  Leicester, au jucat chiar bine si impotriva echipelor mari. Dar Moyes nu poate sta linistit,clubul e de vanzare, bani de jucatori noi nu sant si acum ar putea sa se lipseasca de 4 jucatori care pleaca sa joace la Afcon: Kone, Papy Djilobodji, Didier Ndong  si Wahbi Khazri. Cel mai mult va lipsi Didier Ndong, care a facut diferenta in jocul lui Sunderland.

Didier Ndong

Cat va mai ramane Pardew la Crystal Palace?

Added by: Krakatau  /  Date: 2016-12-26
Comments 0

 

Multi fani a lui Crystal Palace cred ca timpul lui Pardew a expirat la echipa engleza. Echipa lui are cel mai mic rating din ultimele trei sezoane. Degeaba au superstaruri ca Zaha si Benteke, dac restul echipei joaca foarte slab, si nu au reusit sa adune pana acum doar 15 puncte.

Crystal Palace

Conte si-a facut Craciunul Fericit!

Added by: Krakatau  /  Date: 2016-12-24
Comments 0

Echipa lui Antonio Conte, a terminat acest an in varful tabelei Premier League, cu 11 meciuri castigate. Chelsea a jucat foarte sigur pe el, dar totusi ei inca nu se pot culca linistit, echipa lui Klopp, Liverpool fiind in urmele lor. Liverpool din 1982 de 8 ori a fost pe locul 2 inainte de craciun, si de sase ori pana la urma au castigat campionatul.

« 1 2 3 4 ... 147 148 »